Sklep-wina.pl
Podróże z winem
Czas Wina
Kontakt
Wyszukiwanie zaawansowane
Na Słodko
Na słono
Na skróty
Ciasta
Sernik
Babeczki
Mazurek
Muffinki
Bezy
Kruche
Szarlotka
Biszkopt
Makowiec
Trufle
Desery z czekoladą
Lody
Tarty
na słodko
na słono
Mięsne
Jagnięcina
Wołowina
Wieprzowina
Drób
Kaczka
Gęsina
Cielęcina
Perliczka
Przepiórka
Dziczyzna
Ryby i owoce morza
Makrela
Dorsz
Łosoś
Owoce Morza
Halibut
Krewetki
Śledź
Okoń
Karp
Dorada
Ośmiornica
Pstrąg
Sum
Szczupak
Żabnica
Jesiotr
Zębacz
Sandacz
Koryfena
Homar
Wegetariańskie
Drinki i koktajle
Sałatki
Grill
Przekąski do wina
Zakąski do wódki
Sushi i sashimi
Zupy
Przekąski do wina
Dania na grilla
Okazja
Dla dwojga
szczególna okazja
grill
party
wiosna
lato
jesień
zima
Wielkanoc
Boże Narodzenie
Sylwester
O NAS
szczególna okazja
( ilość produktów:
166
)
Kanapki i szampan na Stulecie Niepodległości
Sylwestrowa przystawka
Chrupiące włoskie cantucci
Sashimi, przystawki do wina
Przekąski orzechowe z kremem limonkowym
Domowa pizza
Ryba pieczona w soli z sosem umami
Schab z mangalicy
Alzacki sposób na mięso w cieście
Austriacki eksperyment – szynka peklowana w soli
Śledzie korzenno-ziołowe w oliwie
Prosty – biszkopt z owocami i bitą śmietaną
Grillowane śliwki w boczku
Bliny z wędzonym pstrągiem
Homar z masłem ziołowym
Ser saganaki
Krewetki saganaki
Empanadas
Pieczony labraks
T-bone - najlepsza wołowina na grilla
Wiosenne kotleciki jagnięce
Biała kiełbasa pieczona w ciemnym piwie
Udziec jagnięcy – pieczeń idealna na Wielkanoc
Śledź pod szubą
Domowy pasztet mięsny
Pečené koleno, czyli pieczona golonka
Wołowina z pniew
Kotleciki jagnięce z purée z dyni, pęczakiem i sosem jagodowym
Comber jagnięcy
Udziec z sarny
Policzki z dzika
Sandacz z purée brokułowym
Stek z jelenia
Comber z jelenia na purée z dyni
Comber z jelenia na purée z czerwonej kapusty
Comber z królika
Filety z czarnego dorsza z grillowanymi karczochami i sosem szmaragdowym
Gulasz z sarny
Struś z mozaiką foie gras
Tatar z gęsi
Kaczka po poznańsku
Polędwiczka cielęca
Polędwiczka cielęca
Stek z polędwicy wołowej
Kaszanka
Lody chałwowe
Okoń nilowy
Śledź curry
Sandacz
Halibut
Koryfena
Sandacz
Smażony jesiotr
Filet z zębacza
Filet z makreli
Dorsz w popiele
Żabnica z solanki
Tatar po polsku z przepiórczym jajem
Skoki z królika
Wegańska kaszanka z emulsją chrzanową i sosem gruszkowym
Wołowina po burgundzku
Łosoś marynowany w cytrynie
Banany w syropie karmelowo-rumowym
Camembert z miodem i orzechami
Genueński tort czekoladowy
Combry jagnięce
Empanadas
Ciasteczka miodowo-cytrynowe z kremem limonkowym
Meksykańskie burrito
Karnawałowa enchilada
Kulebiak z łososiem
Łosoś z konfiturą z żurawiny i plastrami pomarańczy
Krewetki z kolorowym pieprzem
Fondue Le Rustique
Gołąb, skorzonera, marchew, ziemniak truflowy
Pierś z gęsi marynowana w trawie żubrowej
Tagliata z antrykotu wołowego
Pieczone jabłka
Trzy przekąski do wina
Ostatni czas na śledzia
Sernik świąteczny
Walentynkowe słodkości
Sałatka z plastrami ośmiornicy
Pikantna pierś z kaczki – danie na sylwestra
Kaczka z jabłkami i czerwoną kapustą
Sernik świąteczny, piernikowo-czekoladowy
Pasztet rybny z orzechami pistacjowymi
Karp piernikowy – odsłona trzecia
Shot na świąteczne after party
Karp z grzybami w śmietanie – odsłona druga
Karp na wigilijną kolację – odsłona pierwsza
Pstrąg z migdałami
Alzacka zapiekanka – backeoffe
Czulent
Risotto z dynią
Mus z gorzkiej czekolady i sera pleśniowego
Deser czekoladowy
Malinowy deser lub tarta
Zapiekanka ziemniaczana
Świąteczna przystawka z grzybami
Szczupak faszerowany – przystawka doskonała
Karp smażony w czerwonym winie
Karp na czarno
Mrożony makowiec
Cynamonowa beza – dla fanów słodkich rozkoszy
Paella z owocami morza
Zabajone z karmelizowanymi owocami
Aromatyczne ragout z jelenia
Tartaletki z czekoladą i pomarańczą
Walentynkowe spaghetti z awokado
Grillowany stek wołowy i sałatka z granatem
Minijajka po szkocku
Wielkanocny barszcz na serwatce
Wielkanocna jagnięcina najlepsza do wina
Suflety z cheddarem, szpinakiem i anchois
Biodrówka jagnięca
Kotleciki jagnięce na niedzielny obiad
Pieczona dorada
Szafranowe risotto z małżami
Dorsz na czerwono
Stek wołowy po portugalsku
Kotleciki jagnięce w rozmarynie i czosnku
Curry z karpia po bengalsku
Sałatka z kaczką i boczniakami
Przepiórka z pomarańczami i musem z marchwi
Pieczona perliczka
Pierś perliczki z włoską kapustą
Perliczka z gruszką
Pieczony sum nie tylko na święta!
Gjuwecz i Castra Rubra
Zielone gołąbki z karpiem zatorskim
Pieczone kasztany
Perliczka po portugalsku
Empanadas – przekąska do wina po argentyńsku
Golonka w miodowo-piwnej glazurze
Cielęcina wolno duszona
Okoń w sosie maślanym z kaparami
Pora na cassoulet
Combry jagnięce z sałatką z karczochów
Sernik czekoladowy z wiśniami z nalewki
Pieczeń wołowa jak się patrzy
Grillowany łosoś z borowikami i ziołami
Zrazy a‘la Esterházy, czyli zrazy po mojemu
Mule z Marsa
Szarlotka z winem
Czekoladowe babeczki z niespodzianką
Łosoś w wannie
Bigos nasz polski – czyli litewski
Pudding z owocami leśnymi
Bruschetta z dynią, boczkiem i cheddarem
Beza z orzechami laskowymi i solonym karmelem
Pieczone jabłka z ziarnami pieprzu
Zapiekanka z konfitowanych gęsich udek
Gęsia wątróbka na karmelizowanym jabłku
Pierś z gęsi marynowana w czerwonym winie
Pieczony łosoś, batat i koper włoski
Tarta z burakami i suszonymi grzybami
Koktajl z krewetek
Figi zapiekane z fetą i migdałami
Kurczak marengo
Cassoulet de Languedoc
Domowe lody różane z pestkami granatu
Krewetki duszone w białym winie
Perliczka w pomarańczach
Perliczka pieczona w czerwonym winie
Halibut pieczony w pietruszkowym pesto