Sklep-wina.pl
Podróże z winem
Czas Wina
Kontakt
Wyszukiwanie zaawansowane
Na Słodko
Na słono
Na skróty
Ciasta
Sernik
Babeczki
Mazurek
Muffinki
Bezy
Kruche
Szarlotka
Biszkopt
Makowiec
Trufle
Desery z czekoladą
Lody
Tarty
na słodko
na słono
Mięsne
Jagnięcina
Wołowina
Wieprzowina
Drób
Kaczka
Gęsina
Cielęcina
Perliczka
Przepiórka
Dziczyzna
Ryby i owoce morza
Makrela
Dorsz
Łosoś
Owoce Morza
Halibut
Krewetki
Śledź
Okoń
Karp
Dorada
Ośmiornica
Pstrąg
Sum
Szczupak
Żabnica
Jesiotr
Zębacz
Sandacz
Koryfena
Homar
Wegetariańskie
Drinki i koktajle
Sałatki
Grill
Przekąski do wina
Zakąski do wódki
Sushi i sashimi
Zupy
Przekąski do wina
Dania na grilla
Okazja
Dla dwojga
szczególna okazja
grill
party
wiosna
lato
jesień
zima
Wielkanoc
Boże Narodzenie
Sylwester
O NAS
Na słono
( ilość produktów:
188
)
Bruschetta z buraczkami, owczym serem i skórką z pomarańczy
Tarta z gruszką i gorgonzolą
Kanapki i szampan na Stulecie Niepodległości
Sylwestrowa przystawka
Ciasteczka z parmezanem
Kanapeczki á la Robert Mondavi
Mufiny z suszonymi pomidorami
Sashimi, przystawki do wina
Domowa pizza
Szaszłyki wieprzowe po bułgarsku
Ryba pieczona w soli z sosem umami
Alzacki sposób na mięso w cieście
Śledzie korzenno-ziołowe w oliwie
Grillowane śliwki w boczku
Bliny z wędzonym pstrągiem
Sałatka brokułowa
Homar z masłem ziołowym
Souvlaki
Ser saganaki
Sate ayam
Krewetki saganaki
Empanadas
Pieczony labraks
T-bone - najlepsza wołowina na grilla
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Hummus na 3 sposoby
Wiosenne kotleciki jagnięce
Majowa bruschetta z bakłażanem
Biała kiełbasa pieczona w ciemnym piwie
Udziec jagnięcy – pieczeń idealna na Wielkanoc
Wielkanocna teryna
Śledź pod szubą
Domowy pasztet mięsny
Pierś z kaczki w aromacie pomarańczy
Pečené koleno, czyli pieczona golonka
Wołowina z pniew
Kotleciki jagnięce z purée z dyni, pęczakiem i sosem jagodowym
Udziec z sarny
Policzki z dzika
Sandacz z purée brokułowym
Stek z jelenia
Comber z jelenia na purée z dyni
Comber z jelenia na purée z czerwonej kapusty
Comber z królika
Gęsie wątróbki
Filety z czarnego dorsza z grillowanymi karczochami i sosem szmaragdowym
Gulasz z sarny
Tatar z gęsi
Pâte z wątróbki
Kaczka po poznańsku
Pieczone bataty ze szpinakiem
Sałatka z awokado lub z kaczką
Polędwiczka cielęca
Polędwiczka cielęca
Stek z polędwicy wołowej
Kaszanka
Filet z piersi kaczki piżmowej
Okoń nilowy
Śledź curry
Sandacz
Halibut
Koryfena
Sandacz
Smażony jesiotr
Filet z zębacza
Filet z makreli
Dorsz w popiele
Żabnica z solanki
Tatar po polsku z przepiórczym jajem
Skoki z królika
Wegańska kaszanka z emulsją chrzanową i sosem gruszkowym
Wołowina po burgundzku
Łosoś marynowany w cytrynie
Deska serów
Pieczarki z karmelizowaną brukselką
Grillowane gruszki
Combry jagnięce
Szaszłyki z klopsikami jagnięcymi
Szaszłyki z kurczakiem i fetą
Parmezanowe koszyczki z sałatą i suszonymi pomidorami
Empanadas
Meksykańskie burrito
Karnawałowa enchilada
Pasztet wege z soczewicy
Kulebiak z łososiem
Łosoś z konfiturą z żurawiny i plastrami pomarańczy
Wegetariański pasztet z białej fasoli z gruszką
Krewetki z kolorowym pieprzem
Fondue Le Rustique
Gołąb, skorzonera, marchew, ziemniak truflowy
Tagliata z antrykotu wołowego
Trzy przekąski do wina
Alzacka tarta
Ostatni czas na śledzia
Wykwintna sałatka wielkanocna
Sałatka z plastrami ośmiornicy
Pikantna pierś z kaczki – danie na sylwestra
Kaczka z jabłkami i czerwoną kapustą
Pasztet rybny z orzechami pistacjowymi
Karp piernikowy – odsłona trzecia
Shot na świąteczne after party
Karp z grzybami w śmietanie – odsłona druga
Karp na wigilijną kolację – odsłona pierwsza
Pstrąg z migdałami
Czulent
Risotto z dynią
Zapiekanka ziemniaczana
Świąteczna przystawka z grzybami
Szczupak faszerowany – przystawka doskonała
Zupa grzybowa na zakwasie razowym
Karp smażony w czerwonym winie
Karp na czarno
Przepiórka w sosie porto
Paella z owocami morza
Aromatyczne ragout z jelenia
Udka kurczaka po meksykańsku
Walentynkowe spaghetti z awokado
Grillowany stek wołowy i sałatka z granatem
Confit z kaczki
Włoski chleb – pochwała prostoty
Pieczony kurczak z topinamburem i cytryną
Sałatka na powitanie wiosny
Bakłażanowej tarty czar
Minijajka po szkocku
Wielkanocna jagnięcina najlepsza do wina
Suflety z cheddarem, szpinakiem i anchois
Biodrówka jagnięca
Kotleciki jagnięce na niedzielny obiad
Focaccia w trzech odsłonach
Tarta z botwinką i karmelizowanymi buraczkami
Sezon na szparagi
Pieczona dorada
Sałatka tabbouleh
Szafranowe risotto z małżami
Grillowane warzywa na każdą okazję
Dorsz na czerwono
Stek wołowy po portugalsku
Kotleciki jagnięce w rozmarynie i czosnku
Curry z karpia po bengalsku
Pierożki z oliwkami i anchois
Minitarty z dynią i grzybami
Sałatka z kaczką i boczniakami
Przepiórka z pomarańczami i musem z marchwi
Pieczona perliczka
Pierś perliczki z włoską kapustą
Perliczka z gruszką
Pieczony sum nie tylko na święta!
Gjuwecz i Castra Rubra
Wątróbka z karmelizowanym jabłkiem
Zielone gołąbki z karpiem zatorskim
Perliczka po portugalsku
Empanadas – przekąska do wina po argentyńsku
Golonka w miodowo-piwnej glazurze
Cielęcina wolno duszona
Okoń w sosie maślanym z kaparami
Sałatka z kalarepą i cytrusami
Pasta z bakłażanów na grilla
Delikatna tarta z grzybami
Tarta z gruszką i gorgonzolą
Roladki z grillowanej cukinii z bryndzą i miętą
Bakłażan z kurkowym nadzieniem
Grillowana pierś z kurczaka ze szpinakiem
Makaron z zieloną fasolką
Tarta z zieleniną
Sałatka z młodymi ziemniakami i rzodkiewką
Bruschetta z pomidorów z własnego ogródka
Ekspresowe paszteciki ze szpinakiem
Grammelknödel – prosto z Austrii
Perkedel Ikan, czyli papryka nadziewana rybą
Makaron z gitary
Sałatka śledziowa, czyli Wielkanocne inspiracje
Mule z Marsa
Saltimbocca Alla Romana
Verrine z purée ogórkowego z twarożkiem
Farfalle z brukselką i orzechami
Przekąska mistrzów
Młode buraczki z serem kozim i kaszą pęczak
Bruschetta z dynią, boczkiem i cheddarem
Gęsia wątróbka na karmelizowanym jabłku
Tarta z burakami i suszonymi grzybami
Koktajl z krewetek
Figi zapiekane z fetą i migdałami
Paluszki grissini z szynką parmeńską
Paluszki grissini z szynką parmeńską
Krewetki duszone w białym winie
Tempura z cukinii i tuszek okonia na ostatki
Pulpo a la gallega
Owoce morza w tempurze