Sklep-wina.pl
Podróże z winem
Czas Wina
Kontakt
Wyszukiwanie zaawansowane
Na Słodko
Na słono
Na skróty
Ciasta
Sernik
Babeczki
Mazurek
Muffinki
Bezy
Kruche
Szarlotka
Biszkopt
Makowiec
Trufle
Desery z czekoladą
Lody
Tarty
na słodko
na słono
Mięsne
Jagnięcina
Wołowina
Wieprzowina
Drób
Kaczka
Gęsina
Cielęcina
Perliczka
Przepiórka
Dziczyzna
Ryby i owoce morza
Makrela
Dorsz
Łosoś
Owoce Morza
Halibut
Krewetki
Śledź
Okoń
Karp
Dorada
Ośmiornica
Pstrąg
Sum
Szczupak
Żabnica
Jesiotr
Zębacz
Sandacz
Koryfena
Homar
Wegetariańskie
Drinki i koktajle
Sałatki
Grill
Przekąski do wina
Zakąski do wódki
Sushi i sashimi
Zupy
Przekąski do wina
Dania na grilla
Okazja
Dla dwojga
szczególna okazja
grill
party
wiosna
lato
jesień
zima
Wielkanoc
Boże Narodzenie
Sylwester
O NAS
party
( ilość produktów:
117
)
Bruschetta z buraczkami, owczym serem i skórką z pomarańczy
Tarta z gruszką i gorgonzolą
Kanapki i szampan na Stulecie Niepodległości
Sałatka z melonem i muscatem
Sylwestrowa przystawka
Ciasteczka z parmezanem
Kanapeczki á la Robert Mondavi
Mufiny z suszonymi pomidorami
Sashimi, przystawki do wina
Przekąski orzechowe z kremem limonkowym
Domowa pizza
Szaszłyki wieprzowe po bułgarsku
Alzacki sposób na mięso w cieście
Śledzie korzenno-ziołowe w oliwie
Prosty – biszkopt z owocami i bitą śmietaną
Grillowane śliwki w boczku
Bliny z wędzonym pstrągiem
Sałatka brokułowa
Homar z masłem ziołowym
Souvlaki
Ser saganaki
Sate ayam
Krewetki saganaki
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Hummus na 3 sposoby
Majowa bruschetta z bakłażanem
Śledź pod szubą
Sałatka z awokado lub z kaczką
Ciastko ze śliwkami
Lody chałwowe
Banany w syropie karmelowo-rumowym
Camembert z miodem i orzechami
Deska serów
Genueński tort czekoladowy
Pieczarki z karmelizowaną brukselką
Grillowane gruszki
Szaszłyki z klopsikami jagnięcymi
Szaszłyki z kurczakiem i fetą
Parmezanowe koszyczki z sałatą i suszonymi pomidorami
Ciasteczka miodowo-cytrynowe z kremem limonkowym
Karnawałowa enchilada
Krewetki z kolorowym pieprzem
Koktajl „Kardamonowy Dwór”
Koktajl „Śniadanie w Sierakowie”
Sieraków „Pepper Collins”
Koktajl „Sieraków Martini Rose”
Pepper Tonic
Koktajl „Sierakowski dziki bez”
Sieraków Spiced
Sieraków „Old Fashioned”
Wódka z beczki w stylu „Julep"
Elderflower Sour
Fondue Le Rustique
Czekoladki z suszonymi owocami
Trzy przekąski do wina
Alzacka tarta
Szybkie ciasto piknikowe z owocami
Ostatni czas na śledzia
Sałatka z plastrami ośmiornicy
Sernik świąteczny, piernikowo-czekoladowy
Trufle czekoladowe
Mus z gorzkiej czekolady i sera pleśniowego
Deser czekoladowy
Malinowy deser lub tarta
Paella z owocami morza
Zabajone z karmelizowanymi owocami
Tartaletki z czekoladą i pomarańczą
Włoski chleb – pochwała prostoty
Pieczony kurczak z topinamburem i cytryną
Sałatka na powitanie wiosny
Focaccia w trzech odsłonach
Sałatka tabbouleh
Grillowane warzywa na każdą okazję
Pierożki z oliwkami i anchois
Minitarty z dynią i grzybami
Pieczone kasztany
Sałatka z kalarepą i cytrusami
Pomarańcze w karmelu z lodami tymiankowymi
Tort Genueński – na 30 urodziny
Pasta z bakłażanów na grilla
Delikatna tarta z grzybami
Tarta z gruszką i gorgonzolą
Roladki z grillowanej cukinii z bryndzą i miętą
Grillowana karkówka z jarzębiną
Bakłażan z kurkowym nadzieniem
Grillowana pierś z kurczaka ze szpinakiem
Sernik z konfiturą wiśniową
Kruche ciasto z owocami i budyniową pianką
Spritzer – orzeźwienie na upały!
Szparagowiec z suszonymi pomidorami i czarnymi oliwkami
Babeczki na każdą pogodę
Tarta z zieleniną
Letnie tiramisu z truskawkami
Bruschetta z pomidorów z własnego ogródka
Ekspresowe paszteciki ze szpinakiem
Mule z Marsa
Snikers – słodkie uderzenie
Szarlotka z winem
American dream, czyli vegeburger z kotletem z cieciorki
Grillowana karkówka z chutneyem pomarańczowym
Burger wołowy jak chateaubriand
Czekoladowe babeczki z niespodzianką
Łosoś w wannie
Pudding z owocami leśnymi
Bruschetta z dynią, boczkiem i cheddarem
Beza z orzechami laskowymi i solonym karmelem
Tarta z burakami i suszonymi grzybami
Koktajl z krewetek
Figi zapiekane z fetą i migdałami
Czekoladowe babeczki z masłem orzechowym
Paluszki grissini z szynką parmeńską
Paluszki grissini z szynką parmeńską
Domowe lody różane z pestkami granatu
Krewetki duszone w białym winie
Tapioka ryżowa z mlekiem kokosowym i owocami
Owoce morza w tempurze
Przekąski orzechowe z kremem limonkowym