Sklep-wina.pl
Podróże z winem
Czas Wina
Kontakt
Wyszukiwanie zaawansowane
Na Słodko
Na słono
Na skróty
Ciasta
Sernik
Babeczki
Mazurek
Muffinki
Bezy
Kruche
Szarlotka
Biszkopt
Makowiec
Trufle
Desery z czekoladą
Lody
Tarty
na słodko
na słono
Mięsne
Jagnięcina
Wołowina
Wieprzowina
Drób
Kaczka
Gęsina
Cielęcina
Perliczka
Przepiórka
Dziczyzna
Ryby i owoce morza
Makrela
Dorsz
Łosoś
Owoce Morza
Halibut
Krewetki
Śledź
Okoń
Karp
Dorada
Ośmiornica
Pstrąg
Sum
Szczupak
Żabnica
Jesiotr
Zębacz
Sandacz
Koryfena
Homar
Wegetariańskie
Drinki i koktajle
Sałatki
Grill
Przekąski do wina
Zakąski do wódki
Sushi i sashimi
Zupy
Przekąski do wina
Dania na grilla
Okazja
Dla dwojga
szczególna okazja
grill
party
wiosna
lato
jesień
zima
Wielkanoc
Boże Narodzenie
Sylwester
O NAS
lato
( ilość produktów:
99
)
Kanapki i szampan na Stulecie Niepodległości
Szaszłyki wieprzowe po bułgarsku
Schab z mangalicy
Alzacki sposób na mięso w cieście
Austriacki eksperyment – szynka peklowana w soli
Prosty – biszkopt z owocami i bitą śmietaną
Sałatka brokułowa
Homar z masłem ziołowym
Zupa z rieslinga
Souvlaki
Ser saganaki
Sate ayam
Empanadas
Pieczony labraks
T-bone - najlepsza wołowina na grilla
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Hummus na 3 sposoby
Wiosenne kotleciki jagnięce
Majowa bruschetta z bakłażanem
Biała kiełbasa pieczona w ciemnym piwie
Pierś z kaczki w aromacie pomarańczy
Pečené koleno, czyli pieczona golonka
Kotleciki jagnięce z purée z dyni, pęczakiem i sosem jagodowym
Udziec z sarny
Sandacz z purée brokułowym
Gęsie wątróbki
Filety z czarnego dorsza z grillowanymi karczochami i sosem szmaragdowym
Gulasz z sarny
Pâte z wątróbki
Kaczka po poznańsku
Sałatka z awokado lub z kaczką
Beza czy pavlova?
Ciastko ze śliwkami
Filet z piersi kaczki piżmowej
Łosoś marynowany w cytrynie
Camembert z miodem i orzechami
Deska serów
Pieczarki z karmelizowaną brukselką
Grillowane gruszki
Combry jagnięce
Szaszłyki z klopsikami jagnięcymi
Szaszłyki z kurczakiem i fetą
Parmezanowe koszyczki z sałatą i suszonymi pomidorami
Empanadas
Koktajl „Kardamonowy Dwór”
Koktajl „Śniadanie w Sierakowie”
Sieraków „Pepper Collins”
Koktajl „Sieraków Martini Rose”
Pepper Tonic
Koktajl „Sierakowski dziki bez”
Sieraków Spiced
Sieraków „Old Fashioned”
Wódka z beczki w stylu „Julep"
Elderflower Sour
Pyszne ciasto z truskawkami
Szybkie ciasto piknikowe z owocami
Risotto z dynią
Przepiórka w sosie porto
Grillowany stek wołowy i sałatka z granatem
Confit z kaczki
Włoski chleb – pochwała prostoty
Kotleciki jagnięce na niedzielny obiad
Krem z batatów w tajskim stylu
Focaccia w trzech odsłonach
Sezon na szparagi
Pieczona dorada
Francuska zupa cebulowa
Sałatka tabbouleh
Szafranowe risotto z małżami
Grillowane warzywa na każdą okazję
Dorsz na czerwono
Stek wołowy po portugalsku
Kotleciki jagnięce w rozmarynie i czosnku
Curry z karpia po bengalsku
Pierożki z oliwkami i anchois
Zupa krem z bakłażanów i papryki
Sałatka z kaczką i boczniakami
Gjuwecz i Castra Rubra
Wątróbka z karmelizowanym jabłkiem
Zielone gołąbki z karpiem zatorskim
Perliczka po portugalsku
Empanadas – przekąska do wina po argentyńsku
Golonka w miodowo-piwnej glazurze
Okoń w sosie maślanym z kaparami
Sałatka z kalarepą i cytrusami
Pomarańcze w karmelu z lodami tymiankowymi
Pasta z bakłażanów na grilla
Roladki z grillowanej cukinii z bryndzą i miętą
Bakłażan z kurkowym nadzieniem
Sernik z konfiturą wiśniową
Kruche ciasto z owocami i budyniową pianką
Spritzer – orzeźwienie na upały!
Letnie tiramisu z truskawkami
Bruschetta z pomidorów z własnego ogródka
Ekspresowe paszteciki ze szpinakiem
Grillowana karkówka z chutneyem pomarańczowym
Burger wołowy jak chateaubriand
Orzeźwiająca tarta z truskawkami
Sezonowa zupa jarzynowa