Sklep-wina.pl
Podróże z winem
Czas Wina
Kontakt
Wyszukiwanie zaawansowane
Na Słodko
Na słono
Na skróty
Ciasta
Sernik
Babeczki
Mazurek
Muffinki
Bezy
Kruche
Szarlotka
Biszkopt
Makowiec
Trufle
Desery z czekoladą
Lody
Tarty
na słodko
na słono
Mięsne
Jagnięcina
Wołowina
Wieprzowina
Drób
Kaczka
Gęsina
Cielęcina
Perliczka
Przepiórka
Dziczyzna
Ryby i owoce morza
Makrela
Dorsz
Łosoś
Owoce Morza
Halibut
Krewetki
Śledź
Okoń
Karp
Dorada
Ośmiornica
Pstrąg
Sum
Szczupak
Żabnica
Jesiotr
Zębacz
Sandacz
Koryfena
Homar
Wegetariańskie
Drinki i koktajle
Sałatki
Grill
Przekąski do wina
Zakąski do wódki
Sushi i sashimi
Zupy
Przekąski do wina
Dania na grilla
Okazja
Dla dwojga
szczególna okazja
grill
party
wiosna
lato
jesień
zima
Wielkanoc
Boże Narodzenie
Sylwester
O NAS
Mięsne
( ilość produktów:
94
)
Szaszłyki wieprzowe po bułgarsku
Schab z mangalicy
Alzacki sposób na mięso w cieście
Austriacki eksperyment – szynka peklowana w soli
Souvlaki
Sate ayam
Empanadas
T-bone - najlepsza wołowina na grilla
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Wiosenne kotleciki jagnięce
Biała kiełbasa pieczona w ciemnym piwie
Udziec jagnięcy – pieczeń idealna na Wielkanoc
Domowy pasztet mięsny
Pierś z kaczki w aromacie pomarańczy
Pečené koleno, czyli pieczona golonka
Wołowina z pniew
Kotleciki jagnięce z purée z dyni, pęczakiem i sosem jagodowym
Udziec z sarny
Policzki z dzika
Stek z jelenia
Comber z jelenia na purée z dyni
Comber z jelenia na purée z czerwonej kapusty
Comber z królika
Gęsie wątróbki
Gulasz z sarny
Struś z mozaiką foie gras
Tatar z gęsi
Pâte z wątróbki
Kaczka po poznańsku
Sałatka z awokado lub z kaczką
Polędwiczka cielęca
Polędwiczka cielęca
Stek z polędwicy wołowej
Kaszanka
Filet z piersi kaczki piżmowej
Tatar po polsku z przepiórczym jajem
Skoki z królika
Wołowina po burgundzku
Combry jagnięce
Szaszłyki z klopsikami jagnięcymi
Szaszłyki z kurczakiem i fetą
Empanadas
Meksykańskie burrito
Karnawałowa enchilada
Gołąb, skorzonera, marchew, ziemniak truflowy
Pierś z gęsi marynowana w trawie żubrowej
Tagliata z antrykotu wołowego
Pikantna pierś z kaczki – danie na sylwestra
Kaczka z jabłkami i czerwoną kapustą
Alzacka zapiekanka – backeoffe
Czulent
Zapiekanka ziemniaczana
Przepiórka w sosie porto
Kurczak z granatem
Aromatyczne ragout z jelenia
Udka kurczaka po meksykańsku
Grillowany stek wołowy i sałatka z granatem
Confit z kaczki
Pieczony kurczak z topinamburem i cytryną
Wielkanocna jagnięcina najlepsza do wina
Biodrówka jagnięca
Kotleciki jagnięce na niedzielny obiad
Stek wołowy po portugalsku
Kotleciki jagnięce w rozmarynie i czosnku
Sałatka z kaczką i boczniakami
Przepiórka z pomarańczami i musem z marchwi
Pieczona perliczka
Pierś perliczki z włoską kapustą
Perliczka z gruszką
Gjuwecz i Castra Rubra
Wątróbka z karmelizowanym jabłkiem
Perliczka po portugalsku
Empanadas – przekąska do wina po argentyńsku
Golonka w miodowo-piwnej glazurze
Cielęcina wolno duszona
Pora na cassoulet
Grillowana karkówka z jarzębiną
Grillowana pierś z kurczaka ze szpinakiem
Pieczeń wołowa jak się patrzy
Zrazy a‘la Esterházy, czyli zrazy po mojemu
Grillowana karkówka z chutneyem pomarańczowym
Saltimbocca Alla Romana
Grillowana pierś z kurczaka z salsą z mango
Filet z kurczaka z sosem chimichurri
Zapiekanka z konfitowanych gęsich udek
Gęsia wątróbka na karmelizowanym jabłku
Pierś z gęsi marynowana w czerwonym winie
Kurczak marengo
Cassoulet de Languedoc
Kurczak w aksamitnym sosie curry
Perliczka w pomarańczach
Perliczka pieczona w czerwonym winie
Comber jagnięcy
Combry jagnięce z sałatką z karczochów
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z
Polityką dotyczącą cookies
. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij