Sklep-wina.pl
Podróże z winem
Czas Wina
Kontakt
Wyszukiwanie zaawansowane
Na Słodko
Na skróty
Ciasta
Sernik
Babeczki
Mazurek
Muffinki
Bezy
Kruche
Szarlotka
Biszkopt
Makowiec
Trufle
Desery z czekoladą
Lody
Tarty
na słodko
Wegetariańskie
Drinki i koktajle
Sałatki
Grill
Przekąski do wina
Przekąski do wina
Dania na grilla
Okazja
Dla dwojga
szczególna okazja
grill
party
wiosna
lato
jesień
zima
Wielkanoc
Boże Narodzenie
Sylwester
O NAS
4 porcje
( ilość produktów:
136
)
Sałatka z melonem i muscatem
Sashimi, przystawki do wina
Przekąski orzechowe z kremem limonkowym
Domowa pizza
Ryba pieczona w soli z sosem umami
Schab z mangalicy
Śledzie korzenno-ziołowe w oliwie
Mazurek migdałowy
Bliny z wędzonym pstrągiem
Zupa z rieslinga
Ser saganaki
Krewetki saganaki
Wiosenne kotleciki jagnięce
Majowa bruschetta z bakłażanem
Biała kiełbasa pieczona w ciemnym piwie
Wielkanocna teryna
Śledź pod szubą
Pierś z kaczki w aromacie pomarańczy
Pečené koleno, czyli pieczona golonka
Kotleciki jagnięce z purée z dyni, pęczakiem i sosem jagodowym
Comber jagnięcy
Policzki z dzika
Sandacz z purée brokułowym
Stek z jelenia
Comber z jelenia na purée z dyni
Comber z jelenia na purée z czerwonej kapusty
Comber z królika
Gęsie wątróbki
Gulasz z sarny
Struś z mozaiką foie gras
Tatar z gęsi
Pâte z wątróbki
Beza czy pavlova?
Polędwiczka cielęca
Halibut
Smażony jesiotr
Filet z zębacza
Filet z makreli
Żabnica z solanki
Skoki z królika
Wegańska kaszanka z emulsją chrzanową i sosem gruszkowym
Wołowina po burgundzku
Łosoś marynowany w cytrynie
Banany w syropie karmelowo-rumowym
Parmezanowe koszyczki z sałatą i suszonymi pomidorami
Kulebiak z łososiem
Łosoś z konfiturą z żurawiny i plastrami pomarańczy
Fondue Le Rustique
Gołąb, skorzonera, marchew, ziemniak truflowy
Trzy przekąski do wina
Alzacka tarta
Ostatni czas na śledzia
Wykwintna sałatka wielkanocna
Ryby z wysp kanaryjskich
Sałatka z plastrami ośmiornicy
Krem grzybowy bardzo elegancki
Pasztet rybny z orzechami pistacjowymi
Shot na świąteczne after party
Pstrąg z migdałami
Deser czekoladowy
Cynamonowa beza – dla fanów słodkich rozkoszy
Zabajone z karmelizowanymi owocami
Kurczak z granatem
Udka kurczaka po meksykańsku
Sałatka na powitanie wiosny
Wielkanocny barszcz na serwatce
Suflety z cheddarem, szpinakiem i anchois
Kotleciki jagnięce na niedzielny obiad
Krem z batatów w tajskim stylu
Focaccia w trzech odsłonach
Francuska zupa cebulowa
Sałatka tabbouleh
Grillowane warzywa na każdą okazję
Dorsz na czerwono
Kotleciki jagnięce w rozmarynie i czosnku
Zupa krem z bakłażanów i papryki
Minitarty z dynią i grzybami
Pieczona perliczka
Gjuwecz i Castra Rubra
Wątróbka z karmelizowanym jabłkiem
Perliczka po portugalsku
Golonka w miodowo-piwnej glazurze
Okoń w sosie maślanym z kaparami
Sałatka z kalarepą i cytrusami
Combry jagnięce z sałatką z karczochów
Roladki z grillowanej cukinii z bryndzą i miętą
Grillowana karkówka z jarzębiną
Grillowany łosoś z borowikami i ziołami
Grammelknödel – prosto z Austrii
Makaron z gitary
Zrazy a‘la Esterházy, czyli zrazy po mojemu
Sałatka śledziowa, czyli Wielkanocne inspiracje
Mule z Marsa
Szarlotka z winem
American dream, czyli vegeburger z kotletem z cieciorki
Grillowana karkówka z chutneyem pomarańczowym
Pieczony dorsz w sosie maślanym
Młode buraczki z serem kozim, pomarańczą i kaszą pęczak
Burger wołowy jak chateaubriand
Saltimbocca Alla Romana
Verrine z purée ogórkowego z twarożkiem
Orzeźwiająca tarta z truskawkami
Sezonowa zupa jarzynowa
Przekąska mistrzów
Młode buraczki z serem kozim i kaszą pęczak
Grillowana pierś z kurczaka z salsą z mango
Tarta z morelami
Tagine z kurczaka prosto z Maroka
Sezon na dorsza II – bacalhau a lagareiro
Sezon na dorsza – bacalhau com natas
Filet z kurczaka z sosem chimichurri
Bruschetta z dynią, boczkiem i cheddarem
Koktajl z krewetek
Figi zapiekane z fetą i migdałami
Paluszki grissini z szynką parmeńską
Paluszki grissini z szynką parmeńską
Kurczak marengo
Cassoulet de Languedoc
Pasta alla putanesca
Walentynkowe kalmary w pomidorowym sosie
Domowe lody różane z pestkami granatu
Krewetki duszone w białym winie
Tempura z cukinii i tuszek okonia na ostatki
Kurczak w aksamitnym sosie curry
Perliczka w pomarańczach
Perliczka pieczona w czerwonym winie
Świąteczny mazurek z orzechami
Halibut pieczony w pietruszkowym pesto
Zupa krem z zielonych szparagów
Pulpo a la gallega
Tapioka ryżowa z mlekiem kokosowym i owocami
Owoce morza w tempurze
Przekąski orzechowe z kremem limonkowym
Przekąski orzechowe z kremem limonkowym
Przekąski orzechowe z kremem limonkowym
Przekąski orzechowe z kremem limonkowym
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z
Polityką dotyczącą cookies
. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij