Sklep-wina.pl
Podróże z winem
Czas Wina
Kontakt
Wyszukiwanie zaawansowane
Na Słodko
Na słono
Na skróty
Ciasta
Sernik
Babeczki
Mazurek
Muffinki
Bezy
Kruche
Szarlotka
Biszkopt
Makowiec
Trufle
Desery z czekoladą
Lody
Tarty
na słodko
na słono
Mięsne
Jagnięcina
Wołowina
Wieprzowina
Drób
Kaczka
Gęsina
Cielęcina
Perliczka
Przepiórka
Dziczyzna
Ryby i owoce morza
Makrela
Dorsz
Łosoś
Owoce Morza
Halibut
Krewetki
Śledź
Okoń
Karp
Dorada
Ośmiornica
Pstrąg
Sum
Szczupak
Żabnica
Jesiotr
Zębacz
Sandacz
Koryfena
Homar
Wegetariańskie
Drinki i koktajle
Sałatki
Grill
Przekąski do wina
Zakąski do wódki
Sushi i sashimi
Zupy
Przekąski do wina
Dania na grilla
Okazja
Dla dwojga
szczególna okazja
grill
party
wiosna
lato
jesień
zima
Wielkanoc
Boże Narodzenie
Sylwester
O NAS
Danie główne
( ilość produktów:
138
)
Domowa pizza
Ryba pieczona w soli z sosem umami
Schab z mangalicy
Alzacki sposób na mięso w cieście
Austriacki eksperyment – szynka peklowana w soli
Krewetki saganaki
Empanadas
Pieczony labraks
T-bone - najlepsza wołowina na grilla
Wiosenne kotleciki jagnięce
Biała kiełbasa pieczona w ciemnym piwie
Udziec jagnięcy – pieczeń idealna na Wielkanoc
Pierś z kaczki w aromacie pomarańczy
Pečené koleno, czyli pieczona golonka
Wołowina z pniew
Kotleciki jagnięce z purée z dyni, pęczakiem i sosem jagodowym
Comber jagnięcy
Udziec z sarny
Policzki z dzika
Sandacz z purée brokułowym
Stek z jelenia
Comber z jelenia na purée z dyni
Comber z jelenia na purée z czerwonej kapusty
Comber z królika
Filety z czarnego dorsza z grillowanymi karczochami i sosem szmaragdowym
Gulasz z sarny
Struś z mozaiką foie gras
Tatar z gęsi
Kaczka po poznańsku
Pieczone bataty ze szpinakiem
Polędwiczka cielęca
Polędwiczka cielęca
Stek z polędwicy wołowej
Kaszanka
Filet z piersi kaczki piżmowej
Okoń nilowy
Śledź curry
Sandacz
Halibut
Koryfena
Sandacz
Smażony jesiotr
Filet z zębacza
Filet z makreli
Dorsz w popiele
Żabnica z solanki
Tatar po polsku z przepiórczym jajem
Skoki z królika
Wegańska kaszanka z emulsją chrzanową i sosem gruszkowym
Wołowina po burgundzku
Combry jagnięce
Empanadas
Meksykańskie burrito
Karnawałowa enchilada
Kulebiak z łososiem
Łosoś z konfiturą z żurawiny i plastrami pomarańczy
Gołąb, skorzonera, marchew, ziemniak truflowy
Pierś z gęsi marynowana w trawie żubrowej
Tagliata z antrykotu wołowego
Alzacka tarta
Ryby z wysp kanaryjskich
Pikantna pierś z kaczki – danie na sylwestra
Kaczka z jabłkami i czerwoną kapustą
Pstrąg z migdałami
Alzacka zapiekanka – backeoffe
Czulent
Risotto z dynią
Zapiekanka ziemniaczana
Przepiórka w sosie porto
Kurczak z granatem
Aromatyczne ragout z jelenia
Udka kurczaka po meksykańsku
Walentynkowe spaghetti z awokado
Grillowany stek wołowy i sałatka z granatem
Confit z kaczki
Pieczony kurczak z topinamburem i cytryną
Wielkanocna jagnięcina najlepsza do wina
Biodrówka jagnięca
Kotleciki jagnięce na niedzielny obiad
Pieczona dorada
Szafranowe risotto z małżami
Dorsz na czerwono
Stek wołowy po portugalsku
Kotleciki jagnięce w rozmarynie i czosnku
Sałatka z kaczką i boczniakami
Przepiórka z pomarańczami i musem z marchwi
Pieczona perliczka
Pierś perliczki z włoską kapustą
Perliczka z gruszką
Pieczony sum nie tylko na święta!
Gjuwecz i Castra Rubra
Zielone gołąbki z karpiem zatorskim
Empanadas – przekąska do wina po argentyńsku
Golonka w miodowo-piwnej glazurze
Cielęcina wolno duszona
Okoń w sosie maślanym z kaparami
Pora na cassoulet
Combry jagnięce z sałatką z karczochów
Delikatna tarta z grzybami
Grillowana karkówka z jarzębiną
Bakłażan z kurkowym nadzieniem
Grillowana pierś z kurczaka ze szpinakiem
Makaron z zieloną fasolką
Pieczeń wołowa jak się patrzy
Grillowany łosoś z borowikami i ziołami
Grammelknödel – prosto z Austrii
Perkedel Ikan, czyli papryka nadziewana rybą
Makaron z gitary
Zrazy a‘la Esterházy, czyli zrazy po mojemu
Mule z Marsa
American dream, czyli vegeburger z kotletem z cieciorki
Grillowana karkówka z chutneyem pomarańczowym
Pieczony dorsz w sosie maślanym
Burger wołowy jak chateaubriand
Saltimbocca Alla Romana
Farfalle z brukselką i orzechami
Łosoś w wannie
Grillowana pierś z kurczaka z salsą z mango
Bigos nasz polski – czyli litewski
Tagine z kurczaka prosto z Maroka
Sezon na dorsza II – bacalhau a lagareiro
Sezon na dorsza – bacalhau com natas
Filet z kurczaka z sosem chimichurri
Zapiekanka z konfitowanych gęsich udek
Pierś z gęsi marynowana w czerwonym winie
Pieczony łosoś, batat i koper włoski
Kurczak marengo
Cassoulet de Languedoc
Pasta alla putanesca
Walentynkowe kalmary w pomidorowym sosie
Krewetki duszone w białym winie
Kurczak w aksamitnym sosie curry
Perliczka w pomarańczach
Perliczka pieczona w czerwonym winie
Halibut pieczony w pietruszkowym pesto
Pulpo a la gallega
Owoce morza w tempurze
Przekąski orzechowe z kremem limonkowym
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z
Polityką dotyczącą cookies
. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij