Sklep-wina.pl
Podróże z winem
Czas Wina
Kontakt
Wyszukiwanie zaawansowane
Na Słodko
Na słono
Na skróty
Ciasta
Sernik
Babeczki
Mazurek
Muffinki
Bezy
Kruche
Szarlotka
Biszkopt
Makowiec
Trufle
Desery z czekoladą
Lody
Tarty
na słodko
na słono
Mięsne
Jagnięcina
Wołowina
Wieprzowina
Drób
Kaczka
Gęsina
Cielęcina
Perliczka
Przepiórka
Dziczyzna
Ryby i owoce morza
Makrela
Dorsz
Łosoś
Owoce Morza
Halibut
Krewetki
Śledź
Okoń
Karp
Dorada
Ośmiornica
Pstrąg
Sum
Szczupak
Żabnica
Jesiotr
Zębacz
Sandacz
Koryfena
Homar
Wegetariańskie
Drinki i koktajle
Sałatki
Grill
Przekąski do wina
Zakąski do wódki
Sushi i sashimi
Zupy
Przekąski do wina
Dania na grilla
Okazja
Dla dwojga
szczególna okazja
grill
party
wiosna
lato
jesień
zima
Wielkanoc
Boże Narodzenie
Sylwester
O NAS
nietrudny
( ilość produktów:
192
)
Tarta z gruszką i gorgonzolą
Kanapki i szampan na Stulecie Niepodległości
Sałatka z melonem i muscatem
Sylwestrowa przystawka
Kanapeczki á la Robert Mondavi
Mufiny z suszonymi pomidorami
Chrupiące włoskie cantucci
Przekąski orzechowe z kremem limonkowym
Domowa pizza
Szaszłyki wieprzowe po bułgarsku
Alzacki sposób na mięso w cieście
Austriacki eksperyment – szynka peklowana w soli
Śledzie korzenno-ziołowe w oliwie
Prosty – biszkopt z owocami i bitą śmietaną
Mazurek migdałowy
Grillowane śliwki w boczku
Bliny z wędzonym pstrągiem
Bolo Rei - ciasto Trzech Króli
Sałatka brokułowa
Zupa z rieslinga
Souvlaki
Ser saganaki
Sate ayam
Krewetki saganaki
Pieczony labraks
T-bone - najlepsza wołowina na grilla
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Wiosenne kotleciki jagnięce
Udziec jagnięcy – pieczeń idealna na Wielkanoc
Śledź pod szubą
Sandacz z purée brokułowym
Comber z jelenia na purée z czerwonej kapusty
Comber z królika
Gęsie wątróbki
Filety z czarnego dorsza z grillowanymi karczochami i sosem szmaragdowym
Struś z mozaiką foie gras
Tatar z gęsi
Pâte z wątróbki
Pieczone bataty ze szpinakiem
Sałatka z awokado lub z kaczką
Beza czy pavlova?
Stek z polędwicy wołowej
Okoń nilowy
Śledź curry
Sandacz
Halibut
Koryfena
Sandacz
Smażony jesiotr
Filet z zębacza
Filet z makreli
Dorsz w popiele
Żabnica z solanki
Tatar po polsku z przepiórczym jajem
Skoki z królika
Łosoś marynowany w cytrynie
Banany w syropie karmelowo-rumowym
Camembert z miodem i orzechami
Combry jagnięce
Szaszłyki z klopsikami jagnięcymi
Szaszłyki z kurczakiem i fetą
Ciasteczka miodowo-cytrynowe z kremem limonkowym
Meksykańskie burrito
Karnawałowa enchilada
Kulebiak z łososiem
Łosoś z konfiturą z żurawiny i plastrami pomarańczy
Krewetki z kolorowym pieprzem
Fondue Le Rustique
Gołąb, skorzonera, marchew, ziemniak truflowy
Pierś z gęsi marynowana w trawie żubrowej
Pieczone jabłka
Trzy przekąski do wina
Alzacka tarta
Pyszne ciasto z truskawkami
Szybkie ciasto piknikowe z owocami
Ostatni czas na śledzia
Sernik świąteczny
Ryby z wysp kanaryjskich
Sałatka z plastrami ośmiornicy
Pikantna pierś z kaczki – danie na sylwestra
Kaczka z jabłkami i czerwoną kapustą
Krem grzybowy bardzo elegancki
Sernik świąteczny, piernikowo-czekoladowy
Alzacka zapiekanka – backeoffe
Alzacka tarta jabłkowa – apfelküche
Czulent
Gruszki w winie z tapioką i przyprawami
Szarlotka z suszonymi figami
Malinowy deser lub tarta
Zapiekanka ziemniaczana
Zupa grzybowa na zakwasie razowym
Karp smażony w czerwonym winie
Karp na czarno
Mrożony makowiec
Kurczak z granatem
Aromatyczne ragout z jelenia
Udka kurczaka po meksykańsku
Walentynkowe spaghetti z awokado
Grillowany stek wołowy i sałatka z granatem
Pieczony kurczak z topinamburem i cytryną
Sałatka na powitanie wiosny
Minijajka po szkocku
Wielkanocny barszcz na serwatce
Wielkanocna jagnięcina najlepsza do wina
Suflety z cheddarem, szpinakiem i anchois
Kotleciki jagnięce na niedzielny obiad
Krem z batatów w tajskim stylu
Sezon na szparagi
Francuska zupa cebulowa
Sałatka tabbouleh
Stek wołowy po portugalsku
Kotleciki jagnięce w rozmarynie i czosnku
Curry z karpia po bengalsku
Zupa krem z bakłażanów i papryki
Minitarty z dynią i grzybami
Sałatka z kaczką i boczniakami
Przepiórka z pomarańczami i musem z marchwi
Pieczona perliczka
Pierś perliczki z włoską kapustą
Perliczka z gruszką
Pieczony sum nie tylko na święta!
Wątróbka z karmelizowanym jabłkiem
Zielone gołąbki z karpiem zatorskim
Pieczone kasztany
Sałatka z kalarepą i cytrusami
Combry jagnięce z sałatką z karczochów
Delikatna tarta z grzybami
Sernik czekoladowy z wiśniami z nalewki
Tarta z gruszką i gorgonzolą
Grillowana karkówka z jarzębiną
Bakłażan z kurkowym nadzieniem
Grillowana pierś z kurczaka ze szpinakiem
Sernik z konfiturą wiśniową
Kruche ciasto z owocami i budyniową pianką
Makaron z zieloną fasolką
Szparagowiec z suszonymi pomidorami i czarnymi oliwkami
Tarta z zieleniną
Pieczeń wołowa jak się patrzy
Letnie tiramisu z truskawkami
Ekspresowe paszteciki ze szpinakiem
Grillowany łosoś z borowikami i ziołami
Grammelknödel – prosto z Austrii
Perkedel Ikan, czyli papryka nadziewana rybą
Makaron z gitary
Zrazy a‘la Esterházy, czyli zrazy po mojemu
Mule z Marsa
American dream, czyli vegeburger z kotletem z cieciorki
Grillowana karkówka z chutneyem pomarańczowym
Pieczony dorsz w sosie maślanym
Młode buraczki z serem kozim, pomarańczą i kaszą pęczak
Burger wołowy jak chateaubriand
Saltimbocca Alla Romana
Verrine z purée ogórkowego z twarożkiem
Farfalle z brukselką i orzechami
Orzeźwiająca tarta z truskawkami
Sezonowa zupa jarzynowa
Przekąska mistrzów
Łosoś w wannie
Młode buraczki z serem kozim i kaszą pęczak
Grillowana pierś z kurczaka z salsą z mango
Tarta z morelami
Bigos nasz polski – czyli litewski
Tagine z kurczaka prosto z Maroka
Sezon na dorsza II – bacalhau a lagareiro
Sezon na dorsza – bacalhau com natas
Filet z kurczaka z sosem chimichurri
Pudding z owocami leśnymi
Pieczone jabłka z ziarnami pieprzu
Zapiekanka z konfitowanych gęsich udek
Gęsia wątróbka na karmelizowanym jabłku
Pierś z gęsi marynowana w czerwonym winie
Pieczony łosoś, batat i koper włoski
Tarta z burakami i suszonymi grzybami
Figi zapiekane z fetą i migdałami
Czekoladowe babeczki z masłem orzechowym
Pasta alla putanesca
Walentynkowe kalmary w pomidorowym sosie
Krewetki duszone w białym winie
Tempura z cukinii i tuszek okonia na ostatki
Kurczak w aksamitnym sosie curry
Perliczka w pomarańczach
Perliczka pieczona w czerwonym winie
Świąteczny mazurek z orzechami
Halibut pieczony w pietruszkowym pesto
Zupa krem z zielonych szparagów
Pulpo a la gallega
Tapioka ryżowa z mlekiem kokosowym i owocami
Owoce morza w tempurze
Przekąski orzechowe z kremem limonkowym
Przekąski orzechowe z kremem limonkowym
Przekąski orzechowe z kremem limonkowym
Przekąski orzechowe z kremem limonkowym