Sklep-wina.pl
Podróże z winem
Czas Wina
Kontakt
Wyszukiwanie zaawansowane
Na Słodko
Na słono
Na skróty
Ciasta
Sernik
Babeczki
Mazurek
Muffinki
Bezy
Kruche
Szarlotka
Biszkopt
Makowiec
Trufle
Desery z czekoladą
Lody
Tarty
na słodko
na słono
Mięsne
Jagnięcina
Wołowina
Wieprzowina
Drób
Kaczka
Gęsina
Cielęcina
Perliczka
Przepiórka
Dziczyzna
Ryby i owoce morza
Makrela
Dorsz
Łosoś
Owoce Morza
Halibut
Krewetki
Śledź
Okoń
Karp
Dorada
Ośmiornica
Pstrąg
Sum
Szczupak
Żabnica
Jesiotr
Zębacz
Sandacz
Koryfena
Homar
Wegetariańskie
Drinki i koktajle
Sałatki
Grill
Przekąski do wina
Zakąski do wódki
Sushi i sashimi
Zupy
Przekąski do wina
Dania na grilla
Okazja
Dla dwojga
szczególna okazja
grill
party
wiosna
lato
jesień
zima
Wielkanoc
Boże Narodzenie
Sylwester
O NAS
wino czerwone
( ilość produktów:
127
)
Ciasteczka z parmezanem
Kanapeczki á la Robert Mondavi
Mufiny z suszonymi pomidorami
Chrupiące włoskie cantucci
Domowa pizza
Szaszłyki wieprzowe po bułgarsku
Ryba pieczona w soli z sosem umami
Austriacki eksperyment – szynka peklowana w soli
Sate ayam
Empanadas
T-bone - najlepsza wołowina na grilla
Wiosenne kotleciki jagnięce
Biała kiełbasa pieczona w ciemnym piwie
Udziec jagnięcy – pieczeń idealna na Wielkanoc
Domowy pasztet mięsny
Pierś z kaczki w aromacie pomarańczy
Wołowina z pniew
Kotleciki jagnięce z purée z dyni, pęczakiem i sosem jagodowym
Comber jagnięcy
Udziec z sarny
Policzki z dzika
Stek z jelenia
Comber z jelenia na purée z czerwonej kapusty
Gęsie wątróbki
Struś z mozaiką foie gras
Tatar z gęsi
Kaczka po poznańsku
Polędwiczka cielęca
Polędwiczka cielęca
Stek z polędwicy wołowej
Kaszanka
Filet z piersi kaczki piżmowej
Filet z makreli
Dorsz w popiele
Wegańska kaszanka z emulsją chrzanową i sosem gruszkowym
Wołowina po burgundzku
Deska serów
Pieczarki z karmelizowaną brukselką
Combry jagnięce
Szaszłyki z klopsikami jagnięcymi
Szaszłyki z kurczakiem i fetą
Parmezanowe koszyczki z sałatą i suszonymi pomidorami
Empanadas
Meksykańskie burrito
Pierś z gęsi marynowana w trawie żubrowej
Tagliata z antrykotu wołowego
Trzy przekąski do wina
Ostatni czas na śledzia
Sałatka z plastrami ośmiornicy
Pikantna pierś z kaczki – danie na sylwestra
Kaczka z jabłkami i czerwoną kapustą
Czulent
Gruszki w winie z tapioką i przyprawami
Deser czekoladowy
Zapiekanka ziemniaczana
Karp smażony w czerwonym winie
Karp na czarno
Aromatyczne ragout z jelenia
Udka kurczaka po meksykańsku
Grillowany stek wołowy i sałatka z granatem
Confit z kaczki
Włoski chleb – pochwała prostoty
Wielkanocna jagnięcina najlepsza do wina
Biodrówka jagnięca
Kotleciki jagnięce na niedzielny obiad
Focaccia w trzech odsłonach
Tarta z botwinką i karmelizowanymi buraczkami
Pieczona dorada
Grillowane warzywa na każdą okazję
Dorsz na czerwono
Stek wołowy po portugalsku
Kotleciki jagnięce w rozmarynie i czosnku
Pierożki z oliwkami i anchois
Perliczka z gruszką
Gjuwecz i Castra Rubra
Zielone gołąbki z karpiem zatorskim
Perliczka po portugalsku
Empanadas – przekąska do wina po argentyńsku
Golonka w miodowo-piwnej glazurze
Cielęcina wolno duszona
Sałatka z kalarepą i cytrusami
Pora na cassoulet
Combry jagnięce z sałatką z karczochów
Delikatna tarta z grzybami
Grillowana karkówka z jarzębiną
Bakłażan z kurkowym nadzieniem
Sernik z konfiturą wiśniową
Makaron z zieloną fasolką
Szparagowiec z suszonymi pomidorami i czarnymi oliwkami
Sałatka z młodymi ziemniakami i rzodkiewką
Pieczeń wołowa jak się patrzy
Ekspresowe paszteciki ze szpinakiem
Grammelknödel – prosto z Austrii
Makaron z gitary
Zrazy a‘la Esterházy, czyli zrazy po mojemu
American dream, czyli vegeburger z kotletem z cieciorki
Grillowana karkówka z chutneyem pomarańczowym
Pieczony dorsz w sosie maślanym
Młode buraczki z serem kozim, pomarańczą i kaszą pęczak
Burger wołowy jak chateaubriand
Verrine z purée ogórkowego z twarożkiem
Orzeźwiająca tarta z truskawkami
Przekąska mistrzów
Łosoś w wannie
Grillowana pierś z kurczaka z salsą z mango
Tarta z morelami
Bigos nasz polski – czyli litewski
Sezon na dorsza II – bacalhau a lagareiro
Sezon na dorsza – bacalhau com natas
Pudding z owocami leśnymi
Bruschetta z dynią, boczkiem i cheddarem
Zapiekanka z konfitowanych gęsich udek
Pierś z gęsi marynowana w czerwonym winie
Tarta z burakami i suszonymi grzybami
Paluszki grissini z szynką parmeńską
Paluszki grissini z szynką parmeńską
Kurczak marengo
Cassoulet de Languedoc
Pasta alla putanesca
Walentynkowe kalmary w pomidorowym sosie
Kurczak w aksamitnym sosie curry
Perliczka w pomarańczach
Perliczka pieczona w czerwonym winie
Przekąski orzechowe z kremem limonkowym
Przekąski orzechowe z kremem limonkowym
Przekąski orzechowe z kremem limonkowym
Przekąski orzechowe z kremem limonkowym