Sklep-wina.pl
Podróże z winem
Czas Wina
Kontakt
Wyszukiwanie zaawansowane
Na Słodko
Na słono
Na skróty
Ciasta
Sernik
Babeczki
Mazurek
Muffinki
Bezy
Kruche
Szarlotka
Biszkopt
Makowiec
Trufle
Desery z czekoladą
Lody
Tarty
na słodko
na słono
Mięsne
Jagnięcina
Wołowina
Wieprzowina
Drób
Kaczka
Gęsina
Cielęcina
Perliczka
Przepiórka
Dziczyzna
Ryby i owoce morza
Makrela
Dorsz
Łosoś
Owoce Morza
Halibut
Krewetki
Śledź
Okoń
Karp
Dorada
Ośmiornica
Pstrąg
Sum
Szczupak
Żabnica
Jesiotr
Zębacz
Sandacz
Koryfena
Homar
Wegetariańskie
Drinki i koktajle
Sałatki
Grill
Przekąski do wina
Zakąski do wódki
Sushi i sashimi
Zupy
Przekąski do wina
Dania na grilla
Okazja
Dla dwojga
szczególna okazja
grill
party
wiosna
lato
jesień
zima
Wielkanoc
Boże Narodzenie
Sylwester
O NAS
łatwy
( ilość produktów:
60
)
Bruschetta z buraczkami, owczym serem i skórką z pomarańczy
Ciasteczka z parmezanem
Sashimi, przystawki do wina
Homar z masłem ziołowym
Empanadas
Hummus na 3 sposoby
Majowa bruschetta z bakłażanem
Biała kiełbasa pieczona w ciemnym piwie
Wielkanocna teryna
Domowy pasztet mięsny
Pierś z kaczki w aromacie pomarańczy
Pečené koleno, czyli pieczona golonka
Deska serów
Pieczarki z karmelizowaną brukselką
Grillowane gruszki
Parmezanowe koszyczki z sałatą i suszonymi pomidorami
Empanadas
Pasztet wege z soczewicy
Wegetariański pasztet z białej fasoli z gruszką
Koktajl „Kardamonowy Dwór”
Koktajl „Śniadanie w Sierakowie”
Sieraków „Pepper Collins”
Koktajl „Sieraków Martini Rose”
Pepper Tonic
Koktajl „Sierakowski dziki bez”
Sieraków Spiced
Sieraków „Old Fashioned”
Wódka z beczki w stylu „Julep"
Elderflower Sour
Wykwintna sałatka wielkanocna
Risotto z dynią
Przepiórka w sosie porto
Paella z owocami morza
Confit z kaczki
Włoski chleb – pochwała prostoty
Bakłażanowej tarty czar
Focaccia w trzech odsłonach
Tarta z botwinką i karmelizowanymi buraczkami
Pieczona dorada
Szafranowe risotto z małżami
Grillowane warzywa na każdą okazję
Dorsz na czerwono
Pierożki z oliwkami i anchois
Świąteczna tarta z bakaliami
Gjuwecz i Castra Rubra
Perliczka po portugalsku
Empanadas – przekąska do wina po argentyńsku
Golonka w miodowo-piwnej glazurze
Okoń w sosie maślanym z kaparami
Pasta z bakłażanów na grilla
Roladki z grillowanej cukinii z bryndzą i miętą
Spritzer – orzeźwienie na upały!
Babeczki na każdą pogodę
Sałatka z młodymi ziemniakami i rzodkiewką
Bruschetta z pomidorów z własnego ogródka
Sałatka śledziowa, czyli Wielkanocne inspiracje
Bruschetta z dynią, boczkiem i cheddarem
Koktajl z krewetek
Paluszki grissini z szynką parmeńską
Paluszki grissini z szynką parmeńską
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z
Polityką dotyczącą cookies
. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij