Sklep-wina.pl
Podróże z winem
Czas Wina
Kontakt
Wyszukiwanie zaawansowane
Na Słodko
Na słono
Na skróty
Ciasta
Sernik
Babeczki
Mazurek
Muffinki
Bezy
Kruche
Szarlotka
Biszkopt
Makowiec
Trufle
Desery z czekoladą
Lody
Tarty
na słodko
na słono
Mięsne
Jagnięcina
Wołowina
Wieprzowina
Drób
Kaczka
Gęsina
Cielęcina
Perliczka
Przepiórka
Dziczyzna
Ryby i owoce morza
Makrela
Dorsz
Łosoś
Owoce Morza
Halibut
Krewetki
Śledź
Okoń
Karp
Dorada
Ośmiornica
Pstrąg
Sum
Szczupak
Żabnica
Jesiotr
Zębacz
Sandacz
Koryfena
Homar
Wegetariańskie
Drinki i koktajle
Sałatki
Grill
Przekąski do wina
Zakąski do wódki
Sushi i sashimi
Zupy
Przekąski do wina
Dania na grilla
Okazja
Dla dwojga
szczególna okazja
grill
party
wiosna
lato
jesień
zima
Wielkanoc
Boże Narodzenie
Sylwester
O NAS
2 porcje
( ilość produktów:
38
)
Sałatka brokułowa
Homar z masłem ziołowym
Pieczony labraks
T-bone - najlepsza wołowina na grilla
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Filety z czarnego dorsza z grillowanymi karczochami i sosem szmaragdowym
Pieczone bataty ze szpinakiem
Sałatka z awokado lub z kaczką
Kaszanka
Sandacz
Dorsz w popiele
Grillowane gruszki
Pierś z gęsi marynowana w trawie żubrowej
Tagliata z antrykotu wołowego
Karp z grzybami w śmietanie – odsłona druga
Zupa grzybowa na zakwasie razowym
Karp smażony w czerwonym winie
Karp na czarno
Przepiórka w sosie porto
Paella z owocami morza
Walentynkowe spaghetti z awokado
Grillowany stek wołowy i sałatka z granatem
Biodrówka jagnięca
Pieczona dorada
Stek wołowy po portugalsku
Curry z karpia po bengalsku
Sałatka z kaczką i boczniakami
Bakłażan z kurkowym nadzieniem
Grillowana pierś z kurczaka ze szpinakiem
Makaron z zieloną fasolką
Sałatka z młodymi ziemniakami i rzodkiewką
Farfalle z brukselką i orzechami
Pudding z owocami leśnymi
Beza z orzechami laskowymi i solonym karmelem
Zapiekanka z konfitowanych gęsich udek
Gęsia wątróbka na karmelizowanym jabłku
Pierś z gęsi marynowana w czerwonym winie
Pieczony łosoś, batat i koper włoski